1252850408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1252850506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaverin synttäreille tehty kakku. Tätä ei tehnyt mieli edes laittaa esille, pieleen kun meni ihan alusta lähtien. Marsipaani kuva oli vielä ihan onnistunut, joskin liian haalea - vähän turhan varovaisesti uskalsin koskea maaleihin. Myöskin sitä reunustivat tylsästi painaumat, kun merkitsin ehkä epäfiksusti ääriviivat painelemalla pieniä reikiä ympäriinsä.

Alkuperäinen marsipaanikuva oli kuitenkin isompi, mutta jouduin pienentämään sitä reunoilta, koska pohja loppui kesken, eikä sitä riittänyt niin paljon kuin olisin halunnut... Tein kolme kääretorttupohjaa, joista kaksi epäonnistui täysin, mutta niistäkin piti käyttää vähiten epäonnistuneet osat, koska ei ollut aikaa tehdä uusia. En ymmärrä mitä tapahtui, mutta ensimmäisen pohjan jälkeen taikinaa ei vain saanut kunnolliseksi, se jotenkin lössähti... ennen ei ole haitannut että se on seisonut sen ajan kuin muut pohjat ovat paistuneet.

Noh, koska en saanut kakusta niin leveää kuin olisin halunnut, eivät pursotukseetkaan mahtuneet niin kuin olin ajatellut, kerma loppui kesken ja pursotin ei totellut muutenkaan kun kiiressä piti pursotella. Marsipaanisormuksetkin tein väärän muotoisiksi, kun jostain syystä muistin noiden olevan soikioita, eikä ympyröitä kuten oikeasti.

Pohjat olivat aika sitkeitä ja inhottavia, mutta ainakin täytteet (mustikkaa+vadelmaa) olivat namia ja menihän tuo kakku kaupaksi, vaikka varsinainen epäonnistumien tiivistymä olikin. Ärh, en edes muista milloin on suututtanut yhtä paljon kuin tätä kakkua väkertäessä. :D