1250499916_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hehheh, ei tosiaan hyvällä ulkonäöllä pilattu, mutta tuli oikein maukasta silti! Tässä yksi päivä alkoi ahdistamaan, ja sitten vielä ulkona pärähti päälle ukkonen niin että tuntui että mitään ei voinut tehdä. Ulos ei voinut mennä ja tietokone ja telkkaritkin piti pitää kiinni. Sitten aika spontaanisti ja suunnittelematta aloin leipomispuuhiin.

Kakkuseen käytin mitä nyt sattui kaapeista löytymään. Se ei ollut kovin paljoa, ja siksi tästä tulikin kovin ohut. Taisi mennä jotakuinkin näin:

1 prk Flora Vispiä

½ pss Wiener nougat -rouhetta

liivate

½ prk vaniljatuorejuustoa

hieman sokeria/vaniljasokeria

1 prk Piltin omena-mango-kauraherkkua

1 pötkö Domino tuplaunelmaa

Muutama Digestive-keksi

hieman sulatettua voita

 

Pohjaan siis keksit + voi. Minulla on vieläkin vähän hakusessa optimaalinen suhde noiden kanssa - minä kun en jaksa mitata tarkkoja määriä vaan heitän vain aina jonkin verran. Pohjasta tuli todella hyvänmakuinen ja pysyihän se koossakin, mutta pikkaisen enemmän olisi voinut kaiketi käyttää rasvaa kun muruset ponnahtelivat jääkaapista otettaessa ihan itsestään jo irralleen kakusta, vaikkei kukaan ollut tekelettä lähelläkään. :D

Aikaa tähän ei mennyt paljon mitään ja hyvää tuli. Katosi kokonaisuudessaan parempiin suihin hetkessä kun länttäsi lautapeli-illan alussa pöytään.