Yksi suosikkikrääsäkaupoistani on ulkomaalainen ThinkGeek. Heillä on vaikka mitä ihanaa tällaiseen nörttiin uppoavaa tavaraa, niin koristeita kuin käyttöesineitäkin. En ole tosin tilannut sieltä tavaraa kuin kerran, koska kalliiksihan tuo tulee. Silloin tarttui mukaan mm. yksi ihana pelipaita, R2D2-pippurimylly, Marion kysymysmerkkipehmolelu (äänitehosteilla!) ja olikohan vielä jotain... noh, kuitenkin. Olen jo pidemmän aikaa sitten iskenyt silmäni siellä myytäviin seinätarroihin. Varaa minulla ei moisiin ole, mutta muutama yö sitten sainkin inspiraation.

Nappasin miehekkeen vesivärit ja aloin maalaamaan! Hahmottelin ensin lyijärillä ääriviivat paperille ja sitten vesiväreillä päälle. Jälki ei ole kovin siistiä, koska en ole edes pienenä liiemmin vesiväreillä väritellyt - silloin vihasin niitä kun tuntui liian vaikealta. Tähän hommaan ne ovat kuitenkin oikein passelit, sillä tekemistä on niin paljon etten edes jaksa alkaa vääntämään pikkutarkasti ja näillä saa nopeasti ihan kelpokamaa. Minusta vesiväreillä maalatut kuvat ovat myös jotenkin persoonallisen ja eloisen näköisiä.

1248007172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva ei ole paras laatuaan, mutta tuossa on nyt alku. Makuuhuoneessa on isohko, kokonaan tylsänvalkoinen seinä ja tarkoitus olisi että joskus hamassa tulevaisuudessa näitä kuvia on sitä koristamassa paljon useampiakin. Yksi lihansyöjäkasvi onkin jo vaatekomerossa odottamassa muovipäällysteitä.

Päällystin kuvat kummaltakin puolelta kontaktimuovilta. Takapuolella kontaktimuovi on hyvä, koska siihen pystyy kiinnittämään ja irrottamaan sinitarroja kovin helposti, mikä tarkoittaa että kuvien siirtely paikasta toiseen käy näpsäkästi ilman pelkoa että sinitarraan jää osa pahvista. Etupuolella muovia taas on ihan hyvä olla jo ihan suojaksi. Se tuo myös kivaa kiiltoa kuviin.

Näistä ainoastaan tuo putki vähän harmittaa. Minulla kun ei ollut muuta kuin pienenpieni pensseli, jolla noin isoa, tasaista putkea on aika vaikea värjätä. Nyt ehdinkin jo ostaa isomman pensselin, mutta en kylä jaksa putkea tehdä uusiksi kun on se ihan siedettävän näköinen kuitenkin. Ehkä sitten kun muita koristeita on ehtinyt valmistua enemmän!