Eilen töistä kotiin tullessa oli postiluukusta tipahtanut onnittelukortti mummolta. Hetken kummastelin asiaa kunnes muistin, että lauantainahan on minulla nimipäivä! Ei ole mikään tärkeä tapahtuma täälläpäin, joten en ollut edes ajatellut koko asiaa. Noh, mumma ei ollut kuitenkaan ainoa asian muistanut, sillä kun lähdettiin toista mummoa katsomaan isän kanssa jätti isäkin minulle paketin. Se näytti tältä:

1247777618_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ajattelin että tämäpäs kätevää! Keittiövaa'asta on varmasti hyötyä. Kiitin isää ja lähdettiin sitten mummolle. Takaisin palatessa aloin tutkimaan pakettia tarkemmin ja kummastuinkin kovasti kun sisältä paljastui seuraavaa:

1247777640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alfred J. Kwak -DVD-boksi ja pienoisessa muovipussissa hirmuinen kasa kolikoita! Rahaa oli yhteensä 81.90 euroa, joista 60e pelkästään 1 & 2 eurosia, 70 euroa saatiin kokoon kun laskettiin 50-senttiset matkaan ja loput tulivat hiluista. Huh!

Olisi se keittiövaaka toki kelvannut myös, mutta täytyy tunnustaa että tämä paketti lämmitti mieltä vielä enemmän. Olen tuota Alfred J. Kwak -boksia kuolaillut kaupoissa jo pidemmän tovin raaskimatta ostaa ja olen kyllä tosi onnellinen. Pienenä tämä sarja oli yksi ehdottomimmista suosikeistani ellei jopa Se Paras niistä kaikista ja nostalgia-arvoa on älyttömästi. Muutenkin todella laatusarja. Harva piirretty käsittelee näin vakavia asioita ja on näin surullinen. Katsottiin eilen avokin kanssa kaksi ensimmäistä jaksoa ja jo siinä ajassa ehti koko vastasyntyneen Alfredin perhe sisaruksineen päivineen kuolla auton alle ja Alfred itse jakson lopussa vielä heitettiin syyttömänä vankilaan kahleissa! Enempiä en ala kertoilemaan ettei joku epäonninen nyt spoilaannu pahasti, en kuitenkaan laske että sarjan alkuasetelmien kertominen voi pahasti häiritä.

Rahatkin ehdin pistää jo palamaan. Olen halunnut leivontatarvikkeita ostaa jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin ei ole raaskinut. Nyt hurautin sitten 81.70 euroa menemään sen sileän tien ja jäin vielä 20 senttiä voitolle!

Kiitoksia siis tajuttomasti isälle! Todella hyvälle mielelle sai tällainen muistaminen.

 

On tänään onnen päivä,

ei huolesta häivää,

on tänään onnen päivä

ja onnellinen oon!