Viime yönä näin taas ihanan materialistista unta, josta herättyä vähän harmitti. Onneksi oli kissa nukkumassa masun päällä lohduttamassa harmaaseen arkeen palaamista.

Unessa olin jonkinmoinen agentti tai vastaava ja hyppäsin lentokoneesta alas laskuvarjon kanssa. Myös erilaisia tavaroita sieltä tiputettiin käärittynä pusseihin ja nekin laskuvarjojen varassa. Tipahdettiin kaikki ihan onnistuneesti veteen lähelle rantaa, jossa meitä odotti mies. Tämä kumartui noukkimaan pohjalle uponneet paketit laukkuunsa ja kiitti - kaippa minä olin sitten jonkinmoinen kuriiri. Ilmeisesti kuitenkin vain yhtä noista paketeista hän tarvitsi ja sanoipa sitten että jos haluan niin voin minäkin yhden ottaa ja näin sain sitten kivan nyytin itsekin.

Jostain syystä menin pakettia avaamaan isäni asunnolle, enkä omaan kotiini. Siellä levitin sisällön levälleen ja olin onnesta soikeana! Kaikkea ihanaa sieltä löytyi. PS2-konsoli ja neljä ohjainta. Niin monella ohjaimella en mitään tehnyt kun omistan jo kaksi, mutta ajattelin että voisihan ne vaikka myydä. Konsoli taas oli hyvä juttu kun on pitkään jo oikeastikin pelottanut että tuo omani hajoaa kohta. Sain myös Wii-ohjainsetin - siis peruskapula ja lisäohjain. Sitten taisi olla xbox360-ohjaimia myös siellä pari kappaletta ja kaikkea muutakin ihanan nörttiä. Ihastelin tavaroita ja olin ihan innoissani. Jossain mieleni perukoilla ihmettelin miten ovat noin hyvin säilyneet tiputuksen hirmuisista korkeuksista ja upotuksen vedenpohjalle, mutta en vaivautunut asiaa murehtimaan enempiä. Sitten heräsinkin jo takaisin tähän todellisuuteen, missä omistan vain yhden Wii-ohjaimen. :<

 

Eilen nukuin myös päikkärit ja silloin näin lyhyttä, mutta jossain määrin pelottavaa unta, jossa ylähuuleni oli halkaistu kahtia vaakasuunnassa, lopputuloksena minulla oli ikäänkuin kolme huulta. Yritin puristaa näitä ylähuulen kappaleita yhteen oikeaan asentoon. Mielessäni oli, että yön yli kun odottelen niin huuli on varmasti entisensä koska suussa olevat haavat paranevat niin nopeasti - huolestutti vain että huuli kasvaisikin umpeen jotenkin vinoon, mikä ei olisi kivaa sitten ollenkaan.

Tämä uni varmaankin syntyi ihan siitä kun otin toissapäivänä illalla huulikoruni pois (joka kylläkin sijaitsi alahuulessa) ja reikä oli jo kadonnut seuraavana aamuna näkyvistä vaikka vuoden oli koru ollut paikallaan. Tapahtuma siirtyi sitten uniini tässä muodossa.