Aamusella siirryin unitilaan aika saumattomasti. Muistan heränneeni ja maanneeni sängyssä ajatellen etten millään raaski nousta kun kissa on kyljen päällä. Sitten soikin jo ovikello, olen aika varma että se ei missään vaiheessa soinut oikeasti joten nyt oltiinkin jo unessa. Silti harmitti kun piti nousta, joten nostin sitten kissan pois päältäni ja kiroilin; avokki oli mielessäni lähtenyt kaupassa käymään joten jonkunhan se ovi oli pakko avata.

Oven ulkopuolella oli Hayden Christensen. WTF? En edes tykkää koko miehestä. :< Näytti hän aika kummalliselta myös, ei siis yhtään sen näköinen kuin oikeasti on, mutta tunnistin hänet silti jostain syystä. Ilmeisesti olin myös odottanut häntä jostain syystä. Oisko ollut joku haastattelutilaisuus tai sitten muuten vain hän oli tulossa hengaamaan. Ken tietää.

Noh, minä olin hiukset pörrössä ja rumana yöpuvussani ja vähän hävetti että tommonen julkkis mun kotonani ja epäsiistiä on ja kaikkea. Pyysin sen silti sisään ja päätin sitten mennä vaatteita vaihtamahan vähän johonkin soveliaampaan. Tällä välin Hayden jäi sitten leikkimään kissojeni kanssa, kovasti näytti tykästyneen niihin. Jostain mies sitten tempaisi SimAnimals-julisteita (???), joita alkoi repiä suikaleiksi ja niillä suikaleilla sitten leikittämään kissoja. Sanoin sille ettei viitsisi, kun julisteessa on terävät reunat enkä haluaisi että kissejä sattuu, mihin mies totesi että ei ne pintahaavat kitalaessa mitään haittaa ja jatkoi puuhiaan.

Noh, vaatteita menin vaihtamaan, mutta sillä välin oli Hayden jo karannut nettikavereideni Qualinin ja Real Emotionin kanssa ostoksille. Mistä lie tuon pariskunnan löytänyt. Noh, harjasin vielä hampaani ennen kuin lähdin perään, jostain syystä suuni vuoti vuolaasti verta, mutta en hätkähtänyt asiaa. Kunhan mietin siinä hampaita pestessä, että jos mulla on nyt näin rikas kaveri niin antaisikohan se rahaa sitten hammaslääkäriin.

Sittenpä suunnistin ostoskeskukseen päin ja löysinkin Haydenin, Q:n ja Rellun yhdestä vaatekaupasta. Rellu siellä punasteli juuri sovituskopista tullessaan, oli hamstrannut ison kasan vaatteita kokeiltavaksi ja ilmeisesti Hayden ne meinasi maksaa. Mikäs siinä, mietin, ja leikittelin ajatuksella että oisi muuten itsekin mukavaa saada vaatteita. Sitten aloin miettimään että jos saisin valita vain yhden vaatteen mutta se saisi olla mikä vaan niin mitä hankkisin ja päätin että jotain tosi kallista.

Tämän jälkeen uni joko loppui tai sitten en vaan muista enempiä. Herätessä kissa oli edelleen kyljen päällä. <3