Nyt on sitten juhannus ohi ja palattu arkeen. Oma juhannukseni oli ihan kiva, vaikka yksi kaveri huolestuttikin käytöksellään. Opin myös, etten ehkä tästälähin halua lähteä keskellä yötä yksin ulos vaikka kuinka olisi nälkä, sillä eräs mies pelästytti todella pahasti. Jäi sitten ruoat siltä yöltä hakematta kun kipitin nopsaan kotiin turvaan.

Rikoin äsken sukkikseni töissä, piti käydä ostamassa lisää sukkia ruokatauolla. :D Nyt on jaloissa punamustaa raitaa polviin saakka.

Ulkona on taas pari päivää ollut todella nättiä ja siksi harmittaa että minulla on aina iltavuoroa. Aina aina aina, ei ehdi nauttia kesästä vielä yli kuukauteen, ja sitten se on varmaan jo ohi kun lomalle pääsen.

Eilen käytiin kuitenkin avokin kanssa kävelyllä ja löydettiin METSÄ. Tämä sai minut todella hyvälle tuulelle, koska eniten asuinseudussamme harmittaa se harmaus ja betoni - vihreää on niin kovin vähän ympärillä. Ilmeisesti olen kuitenkin itsekin aika rajoittunut, sillä hetihän tuota metsää löytyi kun vähän matkaa käveli eri suuntaan kuin missä yleensä liikkui. Pääsin myös selittelemään ummet ja lammet kotor-tarinastani ja hahmoistani ja tämä selittely inspiroi sitten sellaiseen mielentilaan, että voisi ehkäpä saada jopa taas aikaiseksi kirjoitella sitä lisää.

Sivuhuomiona vielä, että kissat ovat ihan parhaita kesäisin. Vihaan ja myös pelkään ötököitä järjettömän paljon, mutta nuo otukset ovat eläviä kärpäslätkiä. <3 Plus ne ovat älyttömän söpöjä kun heittelevät voltteja ja juoksevat kämpän ympäri kärpästen perässä.

Nyt on kotona yksi kauempaa asuva kaveri yötä perjantaihin asti (ja yksi toinen ilmeisesti myös), mutta enpä näitä ehdi nähdä liiemmin kun olen joka päivä töissä suurimman osan hereilläoloajastani. Noh, viikonloppuna ainakin ehti vähän harrastaa sosiaalista elämää.

Ah joo ja pelasin Dead Risingin viimein läpi. Koko komeus tyssäsi kun 360 hajosi ja teki reissun Saksaan kesken lobbubossin! Sitten meni jotenkin into ja ajattelin etten edes kontrolleja muista niin turha sitä on pelata, mutta eilenpä pelasin silti ja nopeastihan nuo kontrollit mieleen palasivatkin, vaikken jaksanutkaan painaa mieleen erilaisia iskuja vaan spämmin pelkästään Jump Kickkiä ja Double Lariattia. Nyt tekisi mieli aloittaa alusta tuo, koska tämä peli on juurikin niitä, jotka ovat yllättäneet todella positiivisesti. Kauan se hyllyssä lojui ja luulin ettei siitä saisi irti kuin satunnaista huvia, mutta siinähän onkin pelattavaa vaikka kuinka.