Äh, en saa noita kategorioita toimimaan. Oletin että jos on erikseen vaihtoehto, että saa nimetä kategorian uudelleen niin se myös onnistuisi. Mitä vielä, blogiin ei ole päivittynyt tuo vaihdetun kategorian nimi sinne kategorialistaan, vaikka se onkin päivittynyt sen yhden ainokaisten postauksen alareunaan, joka siihen kategoriaan kuuluu. Kumpaa tahansa noista linkeistä klikkaa, ne vievät vain tyhjille sivuille, eivätkä näytä sitä postia, jonka pitäisi kuulua periaatteessa molempiin, mutta ilmeisesti se ei kuulu kumpaakaan vaikka hallinnointisivulla lukee että kuuluu. En myöskään pysty edes poistamaan tai nimeämään uudelleen kyseistä kategoriaa nyt, koko sivusto ei vain reagoi mitenkään. Turhauttavaa.

Noh, joka tapauksessa. Nyt stressaa argh! Palkkani on laskettu väärin, vaikka olen vielä erikseen aiemmin soittanut palkanlaskijalle ja kysynyt että onko oikein ja palkanlaskija on väittänyt että juujuu. Nyt kuitenkin selvisi että sitä puolentunnin ruokataukoa ei vielä kuulu lyhentää 7h-päivistä, vaan vasta yli 7h-päivistä (toisin kuin mulle on väitetty, vaikka olen tämänkin asian vielä varmistanut esimieheltä useampaan otteeseen), mutta näin on ainakin Huhtikuun palkasta tehty silti. Maaliskuun palkkaa en pystynyt tarkistamaan teknisten ongelmien takia, mutta ainakin Tammi- ja Helmikuulta on maksettu oikein. Viime vuotta en edes jaksa vaivautua tarkistamaan. Toukokuun palkka tulee vasta 15. päivä, ja jos sekin on väärin niin nostan kyllä haloon. Ottaa vaan päähän kun pitää suurennuslasin kanssa suurinpiirtein aina tutkia noita palkkakuitteja, kun ei voi luottaa mihinkään. Kaikissa muissa työpaikoissa aina tulleet moitteetta palkat. Ärrinmurrin.

Ja miksi ihmeessä se ihminen, joka tarkistaa nuo tuntilistani, ei voi huomauttaa minulle kun olen koko työssäoloaikani, siis LOKAKUUSTA LÄHTIEN, merkannut ne saman kaavan mukaan väärin? Eikö vain säästäisi kaikkien aikaa ja vaivaa kertoa minulle että hei tyttö, nyt ei mene sulla oikein tämä homma. Sitten voisin merkata ne jatkossa oikein ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

Katselin myös tänään Mighty Morphin Power Rangereiden ensimmäisen jakson youtubesta. :D Yksi kaveri mainitsi sarjan nimen irkissä ja sitten oli pakko. Aloin itkemään kun ne muodosti Megazordin. :D Jep, niin stressaantunut tunnun olevan nykyisin että itken ihan ihmeasioissa. Mutkun Megazord oli penskana NIIIN siisti juttu.

Nyt mulla soi tuo MMPR-tunnari päässä. GO GO POWER RANGERS, MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS~