Viime yönä vietin unessani siis juhannusta. Toivottavasti tulee oikeasti menemään vähän iloisimmissa merkeissä kuin unessani.

Olin ilmeisesti päättänyt ottaa 'päivätorkut' illalla, varmaan joskus 22-23 aikoihin. Tässä oli takana jokin idea, että jos nukun nyt niin jaksan sitten olla koko loppuyön helposti hereillä. Heräilin kun kaksi kaveriani soittivat kello kahden aikaan yöllä, että nyt toisivat ne avaimet mistä puhuttiin. Ollaan oikeastikin sovittu että käydään ruokkimassa heidän kissojaan, joskin oikeassa elämässä tuon avainten tuomisen pitäisi tapahtua kahden aikaan päivällä.

Noh, herättyäni siinä totesin että kaikki täällä kämpässä nukkuvat. Eihän se käy päinsä! Hauskaa piti pitää koko yön läpi, ja päätin siis heidät herättää. Yritin keksiä jotain mistä lähtisi hauskaa ääntä ja harmittelin mielessäni että se Power Rangers -äänikirja, joka minulla pienenä oli, on kadonnut jo vuosia sitten.

Ennen suunnitelmiani herättää nämä ihmiset päätin kuitenkin käväistä wc:n puolella. Tässä vaiheessa olisi pitänyt jo tajuta että unta nähdään, koska tässä toistui ehkä yleisin unijuttuni ikinä: wc:n ovessa ei ollut lukkoa (variaatioina lukko on välillä rikottu, ei muuten vain toimi, ei ole ovea ollenkaan jne) eikä ovi pysynyt kokonaan kiinni. Noh, tämä ei lopulta niin suuresti haitannut koska huomasin että wc-pytty on muutenkin kauttaaltaan oksennuksessa eikä tehnyt sitten lopulta mieli sitä vehjettä lähestyä enempää.

Menin olohuoneeseen, jossa muut juhlijat olivat. Näiden joukossa oli avokkini lisäksi nimimerkit Kosmetiikkamies, Sagu, Ze Shoopuf ja mahdollisesti DR ja jostain syystä Quisty, jota en ole nähnyt vuosiin oikeassa elämässä. Paikalla saattoi olla muitakin mutta en muista ketä. Nämä olivat saaneet itsekseen jo heräiltyä jonkinlaiseen tokkuraiseen olotilaan ja olinkin jo valmistautunut huutamaan.

Päätin, että oksentaja oli varmasti ollut Kosmetiikkamies. Hänhän se taannoisessa miitissäkin raporttien mukaan örvelsi! Ja ei kai kukaan mukaan nyt tästä porukasta? En kuitenkaan ehtinyt aloittamaan syyttelyä ja huutamista kun KM oli jo pukemassa päälleen farkkutakkia ja hyvin tyttömäisiä, pikkuruisia beigen ja vaaleanpunaisen värisiä skullcandyn kuulokkeitaan.

KM näytti vittuuntuneelta, koska olin ilmeisesti sitten kuitenkin herättänyt hänet. KM selitti että hän lähtee nyt koska ensimmäiset junat takaisinpäin lähtevät neljän aikaan (vilkaisin kelloa, joka näytti vähän vaille kolme). Yritin sille sanoa että voit sinä jäädä tänne ihan hyvin siksi aikaa, mutta samaan lauseeseen sain ujutettua että näyttääkö muuten toi wc-pöntön kuorrutus tutulta. Tästä mies suuttui ja lähti ovet paukkuen pois.

Ihmettelin reaktiota: kyllä omista teoistaan pitää vastuu kantaa! Ei käy päinsä että mennään toisten wc-pönttö sotkemaan eikä sitä siivota. Kysäisin sitten vielä varmuuden vuoksi jäljelle jääneeltä porukalta että tunnustaako kukaan oksentamista, ja yllätyin kun Quisty hihkaisi että hän se oli.

Sitten nolotti. Ihmekään että oli KM suuttunut! Oli iltaa tullut viettämään ensimmäistä kertaa meidän porukan kanssa ja ajatellut että hauskaa on, mutta sitten kaikki vain nukkuvat, ja kun itsekin saa nukahdettua niin sitten herätetäänkin ja syytetään oksenteluista, jonka joku toinen on tehnyt. Aloin raapustelemaan sille tekstiviestiä (vaikkei minulla kai oikeasti ole edes tämän numeroa) jossa yritin kovasti pahoitella ilkeitä sanojani ja olettamuksiani. Tekstiviestiä en tainnut missään vaiheessa saada lähetettyä, koska muodostui ongelma minkä kakkukuvan lähetän liitteeksi. Jostain syystä tunsin, että oli pakko viestin alkuun laittaa kuva jostain tekemästäni kakusta. Yhtäkkiä niitä kakkuja ja kuvia oli monenmonta enkä saanut päätettyä.

Tästä uni pikkuhiljaa siirtyi kakkuihin ja sitä kautta peleihin ja avaruuteen, jossa piti nimetä uudelleen prinsessa, jolla oli kiinalainen nimi. Jonkin mutkan kautta päädyttiin takaisin maanpinnalle, jossa oli pukumiehiä, joista yksi päätti ostaa itselleen rintaliivit ja mietti kuppikokoaan. He tulivat siihen tulokseen että hänellä on aika leveät rintalihakset, joten iso rinnanympärysmitta pitäisi olla, mutta muuten ovat aika pienet manboobsit, joten olisivat varmaan A-kokoa. Sitten keskustelu siirtyi rinnakkaiskokoihin. Sivustaseuraajana ihmettelin, että ovat aika tietäväisiä nämä miehet, eivät kai miehet yleensä mitään tajua rintaliivien mitoituksista. Miehet siirtyivät sitten jonkinlaiselle nakkikiskalle, jossa myytiin myös rintaliivejä, ja jäivät siihen odottelemaan. Jossain vaiheessa tätä tapahtumasarjaa myöskin Dragon Lancen Raistlin ja Caramon seikkailivat. Raistlin hommasi itselleen terveen ruumiin ja veljekset lähtivät kiipeilemään ison kirjahyllyn seiniä pitkin, Raistlin selitti jotain jostain naisesta jonka sänkyyn haluaisi päästä ja muistelin että onpa hassua, ei Raistlin kirjoissa muistaakseni moisia hirveästi puhellut.